Over deze site

Gebruikte termen

In de meeste gevallen bedoelen we ook ‘hij’ waar ‘zij’ staat.

De termen beperking en handicap gebruiken we afwisselend. Hiermee bedoelen we ook chronische ziekte.

We richten ons met dit platform uitsluitend op lichamelijke en psychische handicaps. We benadrukken dat we ons NIET richten op verstandelijke beperkingen.

Met ‘vip ouders’ bedoelen we blinde of slechtziende ouders. Vip is een veelgebruikte afkorting voor visually impaired person, of parent, in dit geval.

Reclame

We willen je als bezoeker van waardevolle informatie voorzien en een prettige gebruikservaring geven op onze website. Daarom investeren we in tijd, middelen en diensten die daarbij helpen. Om dit financieel mogelijk te maken is het mogelijk om te adverteren op 100% Ouders. We vinden het belangrijk dat de promoties op onze website aansluiten bij de interesse en behoefte van onze bezoekers. Daarnaast vermelden we helder wanneer je te maken hebt met  een gesponsord artikel.

Op onze site vind je ook links naar producten die handig kunnen zijn voor jou als bezoeker.

Dit zijn zogenoemde affiliate links, ofwel reclamelinks. Wanneer je via deze link het product aankoopt ontvangt 100% Ouders een bijdrage van de verkoper. Zie je een product wat handig is voor jou, schaf het dan aan via deze link. Je steunt daarmee ons platform.