Welke informatie komt hier?

Heeft jouw partner een handicap en denken jullie na over een gezin? Dan heb je vast allerlei vragen. In het hoofdmenu kun je nu al veel informatie lezen. Binnenkort lees je hier ook ervaringsverhalen van partners die het avontuur zijn aangegaan of vertellen wat er veranderde toen hun partner ziek of beperkt werd toen zij al kinderen hadden.

Ook als moeder, zus of vriendin kun je zorgen of twijfels hebben als je naasten een kindje verwachten. Behalve dat je mee kunt lezen met ervaringsverhalen van ouders die hen voorgingen, willen je hier gaan informeren over hoe je jouw zorgen op een prettige manier bespreekbaar kunt maken, hoe je samen in mogelijkheden kunt denken en geven we tips voor speciale kraamcadeau’s.

Als buurtgenoot, juf of mede ouder op school kun je praktische vragen hebben. Hier gaan we je antwoord geven op veel gestelde vragen zoals: Hoe kan ik iemand helpen? Hoe kan vader/moeder helpen met huiswerk, kan mijn kind spelen bij een ouder die niet kan zien, horen of in een rolstoel zit? Of Hoe doe je dat met luiers?

Ontvang onze nieuwste artikelen, blogs en interviews in je mailbox. Meld je aan voor onze mailing.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.