Samen de deur uit

Verdiep je in de mogelijkheden van draagzakken en draagdoeken. Het is heerlijk om je baby handsfree te kunnen vervoeren op je buik of rug. Veel dragers die je in babywinkels kunt kopen, zijn niet ergonomisch. Zeker als je van plan bent vaak en veel te dragen, is het belangrijk dat je je laat adviseren door een draagconsulent die is aangesloten bij de beroepsvereniging. Lees meer

Er bestaan verschillende looptuigjes, zoals knuffeltuigjes, om te voorkomen dat je kind bij je wegloopt wanneer je samen over straat gaat. Een speciaal polsbandje is hiervoor ook een optie. Je merkt zelf of dit nodig is. Voor sommige ouders is dit ideaal, voor andere ouders blijkt het geen toegevoegde waarde te hebben. Het hangt natuurlijk ook af van hoe je kind is en hoe zeker je zelf bent buitenshuis. Lees hier meer

Blind of slechtziend? Als je met een taststok of geleidehond loopt, is een kinderwagen die je achter je aan kunt trekken heel handig. Bekijk hierbij goed of je woonomgeving hiervoor geschikt is, dus of de stoepen voldoende breed zijn op de routes die je gaat nemen. Kies een wagen waarvan je de duwstang kunt omtoveren tot trekstang, zodat de zwenkwielen aan de goede kant blijven. De Bugaboo-wagens zijn hier over het algemeen zeer geschikt voor. Lees hier meer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.