Bevalling

Natuurlijk is een bevalling niet te plannen, maar een goede voorbereiding – door een zwangerschapscursus, het opstellen van een bevalplan en het lezen van websites en boeken – kan veel verschil maken. Heb je een handicap die niet direct zichtbaar is, wees er dan meteen open over in het ziekenhuis om verwarring te voorkomen. Zelfs als je denkt dat het er misschien niet zoveel toe doet. Je weet namelijk niet hoe het allemaal zal verlopen en dan is het extra belangrijk dat duidelijk is wat je nodig hebt. We delen hier een aantal ervaringen van ouders met verschillende beperkingen. Ook bespreken we kort waar je bij verhoogde oogdruk rekening mee kunt houden.
We proberen de info zoveel mogelijk te structureren per handicap. Heb je een tip, verhaal of suggestie die hier niet mag ontbreken? Laat het ons weten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.